TAGSÁG

Várjuk a téma iránt érdeklődő szakemberek belépését az egyesületbe.

Az egyesület vezetősége és az érdeklődő tagok közösen dolgozzák ki a következő időszakban az új feladatokhoz szükséges változtatásokat, amelyek az alapszabályra, működésre és a programokra vonatkoznak majd.

A mostanihoz képest a belépési feltételek is változni fognak. A jelenlegi javaslat szerint teljes jogú tagok azok lehetnek majd, aki transzperszonális szemléletű képzésen részt vettek.

Jelenleg érvényes Alapszabályunk szerint:

  • Az Egyesület teljes jogú tagja lehet, aki aláírja az írásbeli belépési nyilatkozatot, elfogadja az Alapszabályt és a tagdíjfizetési kötelezettségének eleget tesz.
  • Pártoló tag lehet az a magánszemély vagy jogi személy, aki az Egyesületet anyagi eszközeivel vagy tevékenységével önként támogatja.

Az éves tagsági díj teljes jogú és pártoló tagoknak egyaránt 5.000,- Ft, melyet az Egyesület számlaszámára lehet befizetni: 11713005-20419352-00000000

A közleménybe kérjük feltüntetni: „név, tagsági díj, 2020.”

A tagságra vonatkozó további részleteket az érdeklődők megtalálhatják az alapszabályban.

Belépéshez a belépési nyilatkozat alább található. Kérjük, a kitöltött dokumentumot aláírva, scannelve/fényképezve, elektronikus levélben küldjék vissza. Cím: kapcsolat.mte@gmail.com

Belépési nyilatkozat letöltése

A tagsági viszony ezzel, valamint tagsági díj befizetésével jön létre.